Hellurei Luvialta!

18.02.2019, LuKi-82 SM

 
Me Luvialla starttasimme tämän kauden melko nuorella ja pienellä porukalla. Pelaajarunko oli viime kaudesta pysynyt samanlaisena ja muutama uusi kasvo saatiin joukkueeseen mukaan.

 

Alkukausi lähtikin meidän osalta hyvin ja onnistuneesti liikkeelle. Saimme isojakin voittoja raavittua kovilta joukkueilta. Tämä nosti tietysti joukkueemme itseluottamusta suuresti.

 

Meidän joukkueen yhdeksi suurimmaksi haasteeksi tällä kaudella muodostuivat harmilliset loukkaantumiset ja vammat monella eri pelaajalla. Jotkut joukkueestamme ovat joutuneet pakosta olemaan moniakin pelejä sivussa vammojen parantumisen edellytyksenä. Mikä taas valitettavasti on kaventanut meidän pelaajamääriä peleissä. Meidän pelaajakeskiarvomme on peleissä varmaankin ollut tasan kaksi kentällistä, mutta osan kauden peleistä olemme joutuneet pienemmälläkin määrällä pelaajia pelaamaan. Loukkaantumisten johdosta myös joidenkin pelaajien pelipaikat ovat saattaneet muuttua, joten tämäkin on pienen haasteen joukkueellemme antanut.

 

Vaikka monen pelaajan kropassa onkin ennen pelejä näkynyt teippauksia enemmän tai vähemmän, niin aina olemme yhdessä päättäneet lähteä kentälle antamaan itsestämme kaiken. Emmekä ole antaneet tämän hidastaa menoamme.

 

Meillä kuitenkin täällä Luvialla on hyvin sitkeä ja ”yhtä köyttä vetävä” porukka kasassa, ja sen avulla olemme näistä haasteista selvinneet. Yhteishenki on tällä kaudella muodostunut kaikkien kesken aivan mahtavaksi. Kaikki kannustavat toisiaan ja auttavat, minkä vain pystyvät. Pelaajien arvostus toisia kohtaan on myös kasvanut kauden edetessä suuresti.

 

Vaikka me emme aivan omiin kauden alussa asettamiimme tavoitteisiin päässeet, niin joukkueemme on kehittynyt paljon. Ensi kaudella olemme varmasti taas astetta kokeneempi ja vahvempi joukkue.

 

Tsemppiä kaikille vielä loppu kauteen,
toivottavat Sanni Koivunen ja Inka Laivonen

 

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne