Terveiset lumisesta Helsingistä!

04.02.2019, Helsinki BSM

 
Olisi mukava kirjoittaa jostakin meitä kaikkia ringetteharrastajia puhuttavasta tai tärkeästä aiheesta, mutta nyt Tie huipulle -tapahtuman jälkeisellä viikolla olo on rauhallinen ja takki täysin tyhjä, joten päädyimme kertomaan joukkueemme kuulumisia.

 

Kauteen lähdettiin varovaisen innostuneena; olihan meillä tosi nuori joukkue ja viime kauden mestaruuden voittaneesta B-joukkueesta mukana oli vain muutama pelaaja. B-joukkueemme on pieni ja lähes kaikki pelaajat pelaavat B-sarjan lisäksi joko CSarjaa tai Ykkössarjaa. Joukkue ei treenaa juuri koskaan B-joukkueena, vaan yhdessä edustuksen kanssa ja välillä nuoremmat ovat C-joukkueen treeneissä. Jotta tämä koko hässäkkä toimii ja B-joukkue on elinvoimainen, vaatii se seuran kilpajoukkueiden tiivistä yhteistyötä, yhteisiä valmentajia ja erityisesti taitavia valmentajia. On ollut mahtava seurata aitiosta kun meidän junnut painaa täysillä edustuksen treeneissä. Lisäpotkua antavat myös nykyiset ja entiset maajoukkuepelaajat muista seuroista, jotka käyvät samoissa treeneissä! 

 

Ennen kauden alkua joukkueeseemme tuli muutama uusi pelaaja, landelta ja naapurikaupungista. Tytöt, vanhemmat ja fanit ovat päässeet hienosti mukaan meidän joukkueeseemme ja Helsinki Ringetteen. Uusien pelaajien myötä myös innokkaiden fanien määrä vähintäänkin tuplaantui. Sekä koti- että vieraspeleissä meitä  on kannustamassa oma fanijoukko, jonka tunnistaa kuuluvista hesa-huudoista ja Helsinki ringeten fanituotteista. Fanit on meilläkin se kuudes kenttäpelaaja.

 

Helsingin B ja edustusjoukkue ovat olleet tällä kaudella mukana myös ringettemailojen tuotekehittelyssä. Loppusyksystä saimme muutamia mailoja erilaisilla flexeillä (mailan jäykkyys) ja pelaajat ovat käyttäneet mailoja ahkerasti treeneissä ja peleissä. Mailoista annetaan palautetta valmistajalle vielä talven aikana ja ainakin muutamat maalintekijät ovat todenneet, että kyllä sillä flexillä on väliä :). Saa nähdä miten projekti etenee…

 

Loppukausi vedetään samalla peli-ilolla, hyvällä itseluottamuksella ja pelaamalla joukkueena. Osa kaudelle asetetuista tavoitteista on jo saavutettu ja osaa jahdataan edelleen. Nyt vaan toivotaan sairastuvan tyhjenemistä, jotta ollaan vielä paremmassa iskussa myös tulevissa peleissä.

 

Tsemppiä ja onnistumisia kaikille loppukauteen!

 

Helsinki Ringette B

 

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne