Tie huipulle!

28.01.2019, Jyske Ykkönen

 
Laitilassa ringeten parissa tehdään töitä edellisten vuosien tapaan niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Suuri panostus joukkueen toimintaan näkyy Jyskeen pelaajien toiminnassa, unohtamatta valmennusta ja muita tukijoukkoja joukkueen ympärillä. Viime keväästä on opittu paljon henkisesti ja fyysisesti. Nälkä kasvaa syödessä.

 

Kauteen lähdimme lähes samalla tiimillä, kuin keväällä lopetimme. Kesällä vahvistettiin eri osa-alueita, kuten muun muassa vetotarkkuutta ja sehän on näkynyt tilastoissa. Koko joukkueen vahvalla hyökkäys ja puolustus pelillä olemme päässeet tällä kaudella odotettuihin tuloksiin. Hiomme jäätreeni kerrallaan pelitapojamme kuntoon entisestään. Pelejä on vielä jäljellä, mutta tavoitteessa ollaan. Joukkueen hyvä yhteishenki ja tahdonvoima tuo sen yhden lisäpelaajan kevään tärkeimpiin peleihin.

 

Tässä kaikessa kuitenkin herää kysymys tämän kauden ykkössarjan tasoerosta. Meidän joukkueen maaliero on tällä hetkellä +148 maalia. Motivoiko se oikeasti pelaamaan kunnolla? Miten se vaikuttaa joukkueen peliin tai yksilön suoriutumiseen sillä omalla tasolla?

 

Ilmoitus naisten kilpailutoiminnan uudistumisesta kaudella 2019-2020 herää tässä esiin positiivisella palautteella. Tätä on jo ehkä odotettu pidemmän aikaa. Pelien kovemmat kamppailut ja mahdollisuus noususta SM-sarjaan kuulostaa enemmän kuin houkuttelevalta. Ainakin meille, kun olemme viime vuodet pelanneet ykkössarjassa kärkiotteluita keväisin.

 

Näistä pohdinnoista lähdemme jälleen Jääkukko Areenalle teroittamaan luistimet ja kuviot kuntoon!

 

Jyskeen kapteenit Jonna, Jasmin, Laura

 

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne