Reenaa, reenaa että mahdut porukkaan… Terveisiä Mansesta!

05.11.2018, Ilves Ykkönen

 

Ilves pelaa jo toista kautta kahta sarjaa (ykköstä/BSM) omilla nuorilla pelaajilla, joka on ollut toimiva ratkaisu. Kiitos kaikille joukkueille niin ykkösessä kuin BSM-karsintasarjassa että otteluohjelman laadinnassa olette ymmärtäneet meidän haasteet. Hyötyjiä ovat isossa kuvassa kuitenkin kaikki joukkueet kun esim. ykkösessä sarjaan saadaan leveyttä ja uusia kiinnostavia vastustajia.

 

Olosuhteet meillä ”Mansessa” on nykyään loistavat kun koko edustuksen/B-junnujen pelit ja harjoitukset ovat keskittyneet Tesoman uuteen jäähalliin. Olosuhteet hallissa ovat todella loistavat.

 

Joukkue on luistellut huhtikuusta lähes juhannukseen ja heinäkuun viimeisellä viikolla on palattu omatoimisilta jäälle. Suurimmalla osalla pelaajista oli kauden alussa kalenterissa 43 runkosarjan peliä kahdesta sarjasta + mahdolliset pleijarit, joten myös pelaajat tietävät mitä varten on hikoiltu????…

 

Joukkueemme koostuu suurelta osalta omista junnuista ja tieto täällä tehtävästä kovasta työstä on saanut muutaman lupaavan juniorin tulemaan kauempaakin kehittymään Ilvekseen. Uskomme että vain kova työ ja sitoutuneisuus tekemiseen mahdollistaa hyvät tulokset, joista olemme saaneet nauttia koko organisaatiossamme.
Toivotan hyvää syksyä, terveyttä ja jaksamista marraskuun räntäsateisiin kaikille joukkueille mutta muistuttaisin vielä siitä mistä aloitin eli… Reenaa, reenaa että mahdut porukkaan.

 

T:JP/JJ Ilves ykkönen

 

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne