FAQ

Mitä tehdä, jos nimi ja henkilöturvatunnus eivät täsmää?

Mikä on lisenssinumeroni?

Kuinka kauan Ice Card on voimassa?

Kuinka voin muuttaa ilman vakuutusta lunastetun Ice Cardin vakuutukselliseksi Ice Cardiksi?

Miten muutan RK Ice Cardin DEFG tai BC Ice Cardiksi (tai Erotuomari Ice Cardin pelaaja Ice Cardiksi tms)?

Koska saan Ice Card-kortin kotiini?

Minkä Ice Cardin ostan? Esim. D-ikäinen pelaaja C-joukkueessa tai valmentaja tuomaroi

Ostin väärän Ice Cardin, mitä teen?

Ice Cardin korottaminen


Mitä tehdä, jos nimi ja henkilöturvatunnus eivät täsmää?

Nimen muutokset tehdään aina käsin Senserekisteriin. Lähetä viesti osoitteeseen paivi.reiman"at"skrl.fi, jossa kerrot seuraavat tiedot: nimi (uusi ja vanha), osoite, postinumero, e-mail, puh, syntymäaika, seura.

Onhan käyttämäsi henkilöturvatunnus varmasti oikein? 1800-luvulla syntyneillä syntymäajan ja tunnuksen loppuosan erottava merkki on plus-merkki (+), 1900-luvulla syntyneillä miinus-merkki (-) ja 2000-luvulla syntyneillä iso A-kirjain (A).


Mikä on lisenssinumeroni?

Lisenssinumero on sama kuin SenseID. Henkilökohtaisen numeron näet sähköpostiisi tulleen linkin kautta (linkin kautta voit maksaa maksamattoman Ice Cardin tai tulostaa maksetun Ice Cardin kuitin).

SenseID pysyy aina samana vuodesta toiseen, kun olet antanut henkilötunnuksesi oston yhteydessä.


Kuinka kauan Ice Card on voimassa?

Ice Card on voimassa 30.6. asti riippumatta hankintahetkestä. Kesken kauden hankitusta Ice Cardista ei saa alennusta.


Kuinka voin muuttaa ilman vakuutusta lunastetun Ice Cardin vakuutukselliseksi Ice Cardiksi?

Mikäli tapaturmavakuutus loppuu ennen lisenssikauden loppua, Ice Cardin haltija on velvollinen jatkamaan vakuutusta vähintään lisenssikauden loppuun tai lunastamaan Ice Cardiin kuuluvan tapaturmavakuutuksen.

Ice Cardin korottaminen vakuutuksettomasta Ice Cardista vakuutukselliseksi Ice Cardiksi on mahdollista tehdä Ice Cardin verkko-ostona. Vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Säilytä maksutosite yhdessä alkuperäisen Ice Card-maksukuitin kanssa tositteena voimassaolevasta vakuutuksesta.


Miten muutan RK Ice Cardin DEFG tai BC Ice Cardiksi (tai Erotuomari Ice Cardin pelaaja Ice Cardiksi tms)?

Ice Cardin korottaminen RK Ice Cardista DEFG tai BC Ice Cardiksi on mahdollista tehdä lisenssin verkko-ostona. Korotettu Ice Card tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Säilytä maksutosite yhdessä alkuperäisen Ice Card-maksukuitin kanssa tositteena voimassaolevasta uudesta Ice Cardista.

TO Ice Cardia ei voi korottaa kesken kauden. Sen sijaan henkilö voi ostaa kokonaan uuden Ice Cardin (esim. pelaajan tai erotuomarin) ja sen maksettuaan ilmoittaa yhteys- ja tilitietonsa toimistolle (paivi.reiman@skrl.fi). TO Ice Cardin summa palautetaan henkilön tilille (10€ toimisto- ja käsittelykulut vähennetään).


Koska saan Ice Card-kortin kotiini?

Painettuja Ice Card-kortteja ei enää postiteta kotiin.

Kun olet edennyt oston loppuun asti, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit tulostaa maksetusta Ice Cardista kuitin.


Minkä Ice Cardin ostan?

Kaikilla pelaaja Ice Cardeilla (A, BC, D, DEFG, H) voi pelata, toimia tuomarina ja/tai valmentajana, huoltajana tai joukkueenjohtajana. A, BC, D ja DEFG sallivat pelaamisen kaikessa Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton alaisessa ringeten kilpailutoiminnassa. H Ice Cardilla saa pelata vain N- tai Lady-sarjaa. H Ice Cardilla ei voi osallistua esim. aluejoukkueturnaukseen.

Erotuomari Ice Cardilla voi toimia erotuomarina ja valmentajana/huoltajana jne, mutta ei voi pelata (ei edes N- tai Lady-sarjaa).

TO Ice Cardilla voi toimia vain valmentajana, huoltajana, joukkueenjohtajana jne. TO Ice Cardilla ei voi toimia esim. tuomarina tai pelata N- tai Lady-sarjaa.

7 vuorokautta voimassa oleva Turnaus Ice Card on tarkoitettu vain harrastetoimintaan ja harrasteturnauksiin.

Ice Card ostetaan ensisijaisesti iän mukaan. Eli esim. D-ikäiselle ostetaan DEFG Ice Card, vaikka hän pelaisi C-ikäisten kanssa heidän ikäluokkansa sarjassa.


Ostin väärän Ice Cardin, mitä teen?

Mikäli olet vasta tehnyt oston, mutta et maksanut, voit vain jättää virheellisen laskun maksamatta ja tehdä uuden oston uudelle, oikealle Ice Cardille ja maksaa sen laskun.

Mikäli ehdit jo maksamaankin väärän Ice Cardin, on vaihtoehtoja jo useampia:


Ice Cardin korottaminen

Kts. osto-ohjeen viimeiseltä sivulta korotus-ohje.