Kesäleirit 2017

Suosituille liiton kesäleireille osallistuu joka kesä ringeten pelaajia eri puolilta Suomea. Kesäleirien ohjelma koostuu ringeten jää- ja oheisharjoittelusta, muusta monipuolisesta liikunnasta sekä mukavista iltaohjelmista. Leirit pidetään loistavissa urheilullisissa puitteissa Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Leirin hintaan kuuluu majoitus, ruuat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), ohjaukset ja tilat.

Taitoleirit 1 ja 2
* voit valita sinulle ajallisesti sopivan leirin kahdesta eripituisesta vaihtoehdosta (3pv tai 4pv)
* leirillä harjoitellaan ringeten henkilökohtaisia lajitaitoja
* hauskaa iltaohjelmaa ja monipuolista liikuntaa

  Ringetteleirit 2017
Leiri Milloin / Missä Hinta
Taitoleiri1
(2003-2008 synt.)

10. - 13.6.2017
Kisakallion Urheiluopisto, Lohja

(MUUTAMA PAIKKA)

320€
Taitoleiri2
(2003-2008 synt.)
4. - 6.8.2017
Kisakallion Urheiluopisto, Lohja
(TÄYNNÄ)
240€

 

 

Leirille ilmoittautuminen, maksaminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla merja.markkanen()skrl.fi.

Kerro ilmoittaumisen yhteydessä osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, seura, pelipaikka, allergiat sekä huoltajan puhelinumero ja sähköposti.

Lasku lähetetään osallistujille huhtikuussa ja se erääntyy 15.4.2017. Ilmoittautuminen on sitova, kun osallistumismaksu on suoritettu. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella sairastapauksissa. Tällöin palautamme osallistumismaksun vähennettynä toimistokuluilla 40 €. Lääkärintodistus on toimitettava Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliittoon, Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki.
 
Jos leirille ei ole kuukautta ennen leirin alkamista ilmoittautunut vähimmäismäärä osallistujia, sitä ei toteuteta. Tällöin ilmoittautuneille palautetaan maksettu osallistumismaksu kokonaan.
 
Leirin infokirje
Kaikille leiriläisille lähetetään sähköpostilla noin kuukausi ennen leirin alkua infokirje, jossa kerrotaan mm. ajo-ohjeet, leirin alkamis- ja loppumisaika, mukaan otettavat varusteet jne.

Lisätietoja Merja Markkanen, merja.markkanen"at"skrl.fi