Mitä tehdä, jos nimi ja henkilöturvatunnus eivät täsmää?

Mikä on lisenssinumeroni?

Kuinka kauan Ice Card on voimassa?

Mitä teen, kun salasanani ei kelpaa sporttirekisterissä?

Kuinka voin muuttaa ilman vakuutusta lunastetun Ice Cardin vakuutukselliseksi Ice Cardiksi?

Miten muutan RK Ice Cardin DEFG tai BC Ice Cardiksi (tai Erotuomari Ice Cardin pelaaja Ice Cardiksi tms)?

Koska saan Ice Card-kortin kotiini?

Minkä Ice Cardin ostan? Esim. D-ikäinen pelaaja C-joukkueessa

Ostin väärän Ice Cardin, mitä teen?

 

 

Mitä tehdä, jos nimi ja henkilöturvatunnus eivät täsmää?

Nimen muutokset tehdään aina käsin sporttirekisteriin. Lähetä viesti osoitteeseen paivi.reiman"at"skrl.fi, jossa kerrot seuraavat tiedot: nimi (uusi ja vanha), osoite, postinumero, e-mail, puh, hetu, seura.

Onhan käyttämäsi henkilöturvatunnus varmasti oikein? 1800-luvulla syntyneillä syntymäajan ja tunnuksen loppuosan erottava merkki on plus-merkki (+), 1900-luvulla syntyneillä miinus-merkki (-) ja 2000-luvulla syntyneillä iso A-kirjain (A).


Mikä on lisenssinumeroni?

Lisenssinumero on sama kuin Sportti-ID. Henkilökohtaisen lisenssinumeron löydät lisenssitilauksen viimeiseltä sivulta kohdasta Sportti-ID.

Sportti-ID pysyy aina samana vuodesta toiseen, mikäli olet ottanut vakuutuksellisen Ice Cardin. Vakuutuksettomassa Ice Cardissa saattaa Sportti-ID vaihtua, mikäli et ole syöttänyt henkilötunnustasi lisenssitilauksen yhteydessä.


Kuinka kauan Ice Card on voimassa?

Ice Card on voimassa 30.6.2017 asti riippumatta hankintahetkestä. Kesken kauden hankitusta Ice Cardista ei saa alennusta.


Mitä teen, kun salasanani ei kelpaa sporttirekisterissä?

Käyttäjätunnus sporttirekisteriin ja lisenssin ostoon on sportti-id. Jos et tiedä salasanaasi sporttirekisteriin, käytä Ice Card-ostossa olevaa Unohtunut salasana-toimintoa ja salasana lähetetään viime vuoden Ice Card-ostossa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tiedät, että tiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta, ole yhteydessä toimistoon (paivi.reiman"at"skrl.fi).


Kuinka voin muuttaa ilman vakuutusta lunastetun Ice Cardin vakuutukselliseksi Ice Cardiksi?

Mikäli tapaturmavakuutus loppuu ennen lisenssikauden loppua, Ice Cardin haltija on velvollinen jatkamaan vakuutusta vähintään lisenssikauden loppuun tai lunastamaan Ice Cardiin kuuluvan tapaturmavakuutuksen.

Ice Cardin korottaminen vakuutuksettomasta Ice Cardista vakuutukselliseksi Ice Cardiksi on mahdollista tehdä Ice Cardin verkko-ostona ja maksamalla sporttirekisteristä saadulla laskulla vakuutuksen osuus laskussa kerrotulle tilille laskun viitettä käyttäen. Vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Säilytä maksutosite yhdessä alkuperäisen Ice Card-maksukuitin kanssa tositteena voimassaolevasta vakuutuksesta.


Miten muutan RK Ice Cardin DEFG tai BC Ice Cardiksi (tai Erotuomari Ice Cardin pelaaja Ice Cardiksi tms)?

Ice Cardin korottaminen RK Ice Cardista DEFG tai BC Ice Cardiksi on mahdollista tehdä lisenssin verkko-ostona kirjautumalla sisään sporttirekisteriin ja maksamalla sporttirekisteristä saadulla laskulla Ice Cardien hintojen välinen erotus laskussa kerrotulle tilille (käytä laskussa kerrottua viitettä!). Ice Card (DEFG tai BC Ice Card) tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Säilytä maksutosite yhdessä alkuperäisen Ice Card-maksukuitin kanssa tositteena voimassaolevasta uudesta Ice Cardista.

TO Ice Cardia ei voi korottaa kesken kauden. Mikäli tulee tarve saada henkilölle, jolla on jo TO Ice Card pelaaja- tai erotuomari Ice Card, ole yhteydessä toimistoon (paivi.reiman(at)skrl.fi).


Koska saan Ice Card-kortin kotiini?

Painettuja Ice Card-kortteja ei enää postiteta kotiin.

Mikäli olet syöttänyt järjestelmään sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostitse vahvistusviestin, kun maksusi on kohdistunut järjestelmässä ko. summalla ja viitteellä auki olleeseen laskuun. Maksun kohdistumiseen järjestelmässä menee vähintään 2 pankkipäivää, keskimäärin 2-4.


Minkä Ice Cardin ostan?

Kaikilla pelaaja Ice Cardeilla (A, BC, D, DEFG, H) voi pelata, toimia tuomarina ja/tai valmentajana, huoltajana tai joukkueenjohtajana. A, BC, D ja DEFG sallivat pelaamisen kaikessa Ringetteliiton alaisessa kilpailutoiminnassa. H Ice Cardilla saa pelata vain N- tai Lady-sarjaa. H Ice Cardilla ei voi osallistua esim. aluejoukkueturnaukseen.

Erotuomari Ice Cardilla voi toimia erotuomarina ja valmentajana/huoltajana jne, mutta ei voi pelata (ei edes N- tai Lady-sarjaa).

TO Ice Cardilla voi toimia vain valmentajana, huoltajana, joukkueenjohtajana jne. TO Ice Cardilla ei voi toimia esim. tuomarina tai pelata N- tai Lady-sarjaa.

Ice Card ostetaan ensisijaisesti iän mukaan. Eli esim. D-ikäiselle ostetaan DEFG Ice Card, vaikka hän pelaisi C-ikäisten kanssa heidän ikäluokkansa sarjassa.


Ostin väärän Ice Cardin, mitä teen?

Mikäli olet vasta tehnyt oston, mutta et maksanut, voit vain jättää virheellisen laskun maksamatta ja tehdä uuden oston uudelle, oikealle Ice Cardille ja maksaa sen laskun.

Mikäli ehdit jo maksamaankin väärän Ice Cardin, on vaihtoehtoja jo useampia:

  • mikäli ostit vakuutuksellisen Ice Cardin, kun piti ostaa vakuutukseton, ole välittömästi yhteydessä OP Vakuutukseen ja kerro irtisanovasi juuri ostamasi Ice Card. Mikäli ilmoitus tehdään ostopäivänä, ei OP Vakuutus yleensä veloita vakuutuksesta mitään, mutta jo muutaman päivän voimassaolosta OP Vakuutus pidättää vähintään 16€. Irtisanomisen tulee tapahtua huoltajan / pelaajan itsensä toimesta osoitteeseen urheiluvakuutukset@pohjola.fi. Viestissä tulee kertoa pelaajan nimi, henkilötunnus ja sportti-ID. Tämän jälkeen OP Vakuutus ilmoittaa lajiliitolle paljonko vakuutuksesta palautetaan. Ilmoita siis tilitietosi liiton toimistoon.
  • mikäli ostit vakuutuksettoman Ice Cardin kun piti ottaa vakuutuksellinen, voit yksinkertaisesti korottaa Ice Cardiasi.
  • mikäli ostit TO Ice Cardin, kun piti ottaa pelaaja Ice Card, osta uusi Ice Card ja ilmoita omat tietosi (nimi, hetu, sportti-ID, tilitiedot) toimistolle (paivi.reiman(at)skrl.fi), niin puramme TO:n ja palautamme sen maksun sinulle.