ICE CARD-KILPAILULUPA KAUDELLA 2017 - 2018 (1.7.2017 - 30.6.2018)
Rekisteriseloste

 

Ice Cardilla kontrolloidaan, että pelaajalla on kilpailuoikeus (edustusoikeus jossain seurassa) virallisissa sarjapeleissä sekä että hänet on vakuutettu mahdollisten lajin parissa sattuvien tapaturmien varalle. Lisäksi Ice Cardiin kuuluu erilaisia rekisteröidyn pelaajan etuja, mm. Ringettelehti.
Ice Card tuotoilla kustannetaan myös erilaisten materiaalien, koulutusten, tapahtumien ym. tuottaminen ja kehittäminen.

 

Ice Cardin voi lunastaa joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutukselliset Ice Cardit sisältävät vanhaan tapaan OP Vakuutuksen tarjoaman Sporttiturvan. Vakuutuksettoman Ice Cardin ottajalla tulee olla oma, myös ringettetoiminnan kattava vakuutus.
Ice Card tulee lunastaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä virallista peliä. Ice Card astuu voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai heti, jos maksusta on esittää kuitti.

 

Ice Cardin lunastaminen
Ice Card lunastetaan netin kautta. Ice Card maksetaan ensisijaisesti heti oston jälkeen siirtymällä omaan verkkopankkiin. Toinen vaihtoehto on että maksun linkki jaetaan seuran rahastonhoitajalle tms ja hän suorittaa maksun viikon sisällä ostosta. Osto-ohje askel askeleelta.
 
Ice Cardin lunastamisen ja maksun voi hoitaa joko itse tai seuran yhdyshenkilö kaikkien seuran pelaajien kilpailuluvat keskitetysti "nippumaksuna". Tarkista aina ensin, onko seurassasi henkilöä, joka hoitaa kilpailuluvat keskitetysti. Näin vältytään päällekkäisiltä maksuilta ja turhilta sekaannuksilta.
 
Ice Cardia ei voi ostaa vain suorittamalla liiton tilille jonkin maksun! Osto ja maksu pitää aina suorittaa Ice Cardien verkkokaupan kautta!
  

Usein kysytyt kysymykset
Katso löytyykö FAQ -osiosta vastaus ongelmaasi. Mikäli ei, ole yhteydessä liiton toimistoon (paivi.reiman@skrl.fi).

Lisenssipalautuksista liitto veloittaa 10 € toimistomaksua.
Vakuutuksellisten lisenssien purkamisesta OP Pohjola veloittaa oman hinnastonsa mukaisesti.

 

Tutustu kilpailusääntöihin
Ice Card -korttia ei toimiteta kaudella 2017-2018. Jos epäilet että sinulla ei ole voimassa olevaa Ice Cardia, ole ensisijaisesti yhteydessä oman joukkueesi joukkueenjohtajaan. Hän näkee tulospalvelusta maksetut Ice Cardit. 

Pelaajan edustusoikeuden edellytyksenä on Ice Card-maksun lisäksi mm. se, että mahdollinen pelaajasiirto on tehty asianmukaisesti. Tutustu huolella kilpailusääntöihin.

Erotuomarilla on joukkueen kapteenin tai toimihenkilön pyynnöstä velvollisuus tarkistaa otteluun osallistuvan pelaajan kilpailulupa sekä henkilöllisyys. Tarkastamispyyntö ja tarkastuksen tulos on aina kirjattava ottelupöytäkirjaan. Erotuomarilla on myös velvollisuus tehdä havaitsemistaan epäkohdista ja pelioikeuden puuttumisesta raportti liittoon sekä määrätä asiassa pelisääntöjen mukainen rangaistus.

 

Ice Card-hinnat
Ringette on lajin luonteen vuoksi kohtalaisen turvallinen laji. OP Vakuutuksen lääkärikumppanien kanssa on neuvoteltu hinnat tiettyjen tyyppivammojen hoidoille. Tällä saadaan osittain hidastettua ja eliminoitua hoitojen hintojen karkaamista käsistä ja sen myötä myös vakuutusmaksujen vuosittaiset korotukset pidettyä maltillisena. Jokaisen vakuutuksellisen Ice Cardin lunastaneen pelaajan tulisi siten käyttää ensisijaisesti OP Vakuutuksen sopimuslääkäriasemia tai pääkaupunkiseudulla ja Tampereella OP:n Pohjola Sairaalaa. Lääkärikumppaneita tai Pohjola Sairaalaa käytettäessä myös suurempiin vammoihin voi saada heti maksusitoumuksen, jolloin itse ei tarvitse maksaa kuin omavastuu.
 
Kaikissa pelaaja- ja erotuomarivakuutuksissa hoitokulujen katto on 15 000 euroa. Omavastuuosuus on 100 e (ei koske 1.7.2005 tai myöhemmin syntyneitä).
 
A Ice Card 330e (vakuutuksen osuus 250 e)
, vakuutuksettomana 80 e
BC Ice Card 164 e (vakuutuksen osuus 90 e), vakuutuksettomana 74 e
D Ice Card 97 e (vakuutuksen osuus 40 e), vakuutuksettomana 57 e

DEFG Ice card 97 e (vakuutuksen osuus 40 e), vakuutuksettomana 57 e
H Ice Card 115 e (vakuutuksen osuus 5
8 e), vakuutuksettomana 57 e
LK1 Ice Card 25 e (vakuutuksen osuus 10 e), vakuutuksettomana 15 e
LK2 Ice Card 25 e (vakuutuksen osuus 10 e), vakuutuksettomana 15 e
Erotuomari Ice Card 72 e (vakuutuksen osuus 33 e), vakuutuksettomana 39 e
Turnaus Ice Card 52 e/vko (vakuutuksen osuus 25 e/vko), vakuutuksettomana 27 e/vko
TO Ice Card 45 e (sisältää Pohjolan TuplaTurva vakuutuksen)
 
Vakuutuksellisten Ice Cardien tuoteselosteet
Vakuutuksettomien Ice Cardien tuoteselosteet

 

Urheilun Tuplaturvavakuutus (Vak.nro 16-459-567-6)
TO Ice Card (sisältää TuplaTurvavakuutuksen) on tarkoitettu erilaisille toimitsijoille esim. joukkueenjohtajille, valmentajille ja huoltajille, jotka eivät saa palkkaa toiminnastaan. Mikä ko. henkilö kuitenkin pelaa jossain joukkueessa, tulee hänen lunastaa sopiva pelaaja Ice Card. Pelaava toimitsija ei tarvitse kahta Ice Cardia - kaikilla pelaaja Ice Cardeilla voi toimia myös toimitsijana.

 

Vakuutuksesta vapautuminen
Vakuutukselliseen Ice Cardiin liittyy urheiluvakuutus. Liitto tarjoaa Ice Cardin ohessa OP Vakuutuksen kanssa neuvoteltua urheiluvakuutusta, Sporttiturvaa. Pelaaja voi vakuuttaa itsensä myös jossain toisessa yhtiössä tai hänellä tulee olla vastaava vapaa-ajanvakuutus, joka korvaa ringeten kilpailutoiminnassa sattuneet vahingot. Vakuutuksettoman Ice Cardin lunastanut vastaa itse siitä, että vakuutus on voimassa katkeamatta koko kilpailukauden. Oman vakuutuksen tietoja ei enää kysytä oston yhteydessä.

 

HUOM!
Ice Cardia on mahdollista korottaa kesken kauden. Korotus onnistuu Ice Cardin verkko-ostossa.
 

Kilpailulupaa lunastettaessa tulee huolehtia, että pelaajalla on koko pelikaudelle riittävä Ice Card!
 

Lisätietoja ja toimintaohjeita Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry / Päivi Reiman, paivi.reiman"at"skrl.fi.

 

Vahingon sattuessa toimi näin

  1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon. OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Suosittelemme ortopedisiin vammoihin erikoistunutta Pohjola Sairaalaa Helsingissä ja Tampereella (2017 alkaen myös Oulussa ja Kuopiossa, 2018 Turussa).

  2. Pohjola Sairaalassa sinun ei tarvitse käyttää omaa rahaa, ja korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä. Saat korvauspäätöksen saman tien.

  3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan - kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

 

Tee korvaushakemus: vahinkoapu.op.fi

 

Ice Cardia EI saa maksaa ilman että osto on tehty verkkokaupassa!